BIST 100 13.831,09 %0,38 Altın 6.628,82 ₺/gr %0,48 Bitcoin $64.511 %1,01 Dolar 47,72 ₺ %0,01 Euro 55,13 ₺ %0,11 Sterlin 64,48 ₺ %0,10 Gümüş 97,87 ₺/gr %0,31 Ethereum $1.896,42 %1,32 İsviçre Frangı 58,93 ₺ %0,26 Kanada Doları 34,21 ₺ %0,03 Avustralya Doları 33,67 ₺ %0,17 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,01 Suudi Riyali 12,71 ₺ %0,02 BAE Dirhemi 13,00 ₺ %0,02 Rus Rublesi 0,58 ₺ %1,29 Çin Yuanı 7,07 ₺ %0,06
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa BELEDİYE Bayraklılı mucitler uluslararası turnuvada ülkemizi temsi...

Bayraklılı mucitler uluslararası turnuvada ülkemizi temsil edecek

Bayraklı Belediyesi bünyesinde kurulan robotik kodlama takımı ‘Bayraklı Rangers', uluslararası arenada ülkemizi temsil etmek için hazırlıklarını tamamladı.

0Yorumlar
Bayraklılı mucitler uluslararası turnuvada ülkemizi temsil edecek

15 Şubat’ta Fibonacci Turnuvası’nda, 16 Şubat’ta ise First Lego League (FLL) turnuvasında yarışacak olan Bayraklılı mucitler, prestijli organizasyonlarda yeteneklerini sergileyecek. Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, “Turnuvalara katılacak olan Bayraklı Rangers takımımız İnanıyorum ki sadece Bayraklı’yı değil, ülkemizi de uluslararası alanda gururlandıracak. Gençlerimize mücadele edecekleri turnuvalarda başarılar diliyorum” dedi.

GELECEĞİN MÜHENDİSLERİNDE HEDEF YÜZDE 100 BAŞARI

Bayraklı Rangers robotik kodlama takımı, 15 Şubat’ta Gaziemir Sarnıç'ta yer alan Mustafa Kemal Atatürk Çok Amaçlı Spor Salonu’nda Fibonacci Turnuvası'nda, 16 Şubat’ta ise İzmir Fuarı'nda düzenlenecek Fibonacci Ege Bölge Turnuvası’nda mücadele edecek. Turnuva için hazırlanan takım, STEM (Fen, Teknoloji, Mühendislik, Matematik) atölyeleriyle öğrencilerini geliştirmeye devam ediyor. Her pazar Bayraklı Belediyesi Matematik Parkı’nda yer alan atölyelerde yapılan düzenli antrenmanlarla öğrenciler, hem teknik becerilerini geliştiriyor hem de dünya çapındaki bilimsel gelişmeleri takip etme şansı elde ediyor. Bayraklı Belediyesinin desteğiyle gençler, bu projede her geçen gün daha donanımlı hale geliyor. Bayraklı Rangers takımı, yarışmaları kazanarak uluslararası robotik ve bilim turnuvalarında elde ettiği deneyimle öğrencilerin teknik bilgi ve becerilerini güçlendirmeyi amaçlıyor.

GENÇLERİMİZİN GELECEĞİ İÇİN TAM DESTEK

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, “Gençlerimizin bilim ve teknoloji alanında kendilerini geliştirmelerinin, geleceğin mühendisleri ve bilim insanları olmaları için robotik kodlama atölyelerimize Bayraklı'nın birçok noktasında devam ediyoruz. Bayraklı Belediyesi olarak, gençlerimizin her zaman yanında olmaya ve onları desteklemeye devam edeceğiz. Bu projeyi, sadece robotik kodlama ve bilimsel gelişim adına değil, aynı zamanda gençlerimizin sosyal becerilerinin ve takım ruhunun gelişmesi için de önemli bir fırsat olarak görüyoruz. Bayraklı Rangers takımı, bu projeyle sadece Bayraklı’yı değil, ülkemizi de uluslararası alanda gururlandıracak. Gençlerimizin uluslararası arenada edinecekleri deneyim, onları daha donanımlı, daha vizyoner bireyler haline getirecek. Bayraklı Belediyesi olarak, her zaman gençlerimizin gelişimine katkı sağlamak adına projeler üretmeye ve bu tür değerli çalışmaları desteklemeye devam edeceğiz. Gençlerimize mücadele edecekleri turnuvada başarılar diliyorum” dedi.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

BELEDİYE Haberleri

Tümü

İzmir’de mezarlıklarda yeni dönem

İzmir Büyükşehir Belediyesi, mezarlıklarda yeni bir uygulamayı hayata geçiriyor.

5 saat önce

Urla Belediyesi'nden bank üretiminde 10 milyon TL'lik...

Göreve geldiği günden bu yana mali disiplini esas alan yönetim anlayışıyla geçmiş dönemden kalan...

5 saat önce

Karşıyaka’da rehberli turlar yeni rotayla devam ediyor:...

Karşıyaka Belediyesi, Açık Hava Kent Müzesi projesi kapsamında başlattığı rehberli turlara,...

5 saat önce

Konak’ta dikkat çeken istihdam hamlesi: Kadınlar...

Konak Belediyesi’nin kadın istihdamına ayrı bir pencere açacak Kaynak Operatörlüğü Kursu,...

11 saat önce

Efes Selçuk, Beach Flag Futbol Turnuvasına Ev Sahipliği...

İzmir FF Cup Beach Flag Turnuvası, Efes Selçuk Pamucak Sahili’nde büyük bir heyecanla...

13 saat önce

Körfez’e açılan Poligon Deresi’nde dip temizliği

İzmir Körfezi’ne ulaşan en önemli yağmur suyu hatlarından biri olan Poligon Deresi, İZSU’nun...

13 saat önce

Altındağ trafiğine büyük neşter

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Serintepe Mahallesi’nde (Kandere) kronikleşen trafik ve...

13 saat önce

Konak Tramvayı’nda nefes kesen tatbikat

İzmir Büyükşehir Belediyesi, toplu ulaşımda güvenliği en üst düzeyde tutmak amacıyla Konak...

13 saat önce

Yuvamız İzmir’de veliler de çocuklar da mutlu

Yuvamız İzmir Sosyal Hizmet Etkinlik Merkezlerinde aylık ücretin 2 bin 500 TL’ye düşürülmesi...

14 saat önce

Bornova Aktarma İstasyonu yenilendi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova Aktarma İstasyonu’nda yaya ve ulaşım konforunu artırarak...

14 saat önce

Konak’a yeni nefes alanı: 6 bin metrekarelik park hizmete...

Konak Belediyesi, Yenişehir Mahallesi’nde yapımını tamamladığı 6 bin metrekarelik parkı...

1 gün önce

TeosFest 2026, "yarın 2027 için başlıyoruz" mesajıyla...

Seferihisar Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Kültürel ve Ekolojik Hayatı Koruma Derneği...

1 gün önce