BIST 100 12.374,26 %0,56 Altın 6.603,71 ₺/gr %0,95 Bitcoin $85.502 %0,16 Dolar 49,18 ₺ %0,07 Euro 55,42 ₺ %0,42 Sterlin 65,35 ₺ %0,60 Gümüş 97,54 ₺/gr %1,04 Ethereum $2.690,55 %0,72 İsviçre Frangı 59,18 ₺ %0,00 Kanada Doları 34,62 ₺ %0,43 Avustralya Doları 34,36 ₺ %0,28 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,10 ₺ %0,06 BAE Dirhemi 13,39 ₺ %0,07 Rus Rublesi 0,58 ₺ %0,56 Çin Yuanı 7,34 ₺ %0,11
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa BELEDİYE Selendi Atatürk Caddesi’nde Yılların Yol Sorunu Çözülüyor

Selendi Atatürk Caddesi’nde Yılların Yol Sorunu Çözülüyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi ilçe merkezindeki Atatürk Caddesi’nde altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından sıcak asfalt ve kaldırım yenileme çalışmalarına başladı. 

haber-merkezi
Selendi Atatürk Caddesi’nde Yılların Yol Sorunu Çözülüyor

Yıllardır tek şerit olarak kullanılan cadde, çalışmaların tamamlanmasıyla çift şeritli ve modern bir ulaşım güzergahına kavuşacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçede vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Selendi’de yıllardır yenilenmeyen yollar nedeniyle yaşanan ulaşım sorunlarına çözüm üretmek amacıyla Atatürk Caddesi’nde çalışma başlatıldı. MASKİ Genel Müdürlüğü ve diğer kurum ve firmaların altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından üstyapı çalışmalarına geçildi. Cadde üzerindeki kaldırımlar yenilenirken, sıcak asfalt uygulamasına da başlandı.

Altyapı Tamamlandı, Üstyapı Çalışmaları Başladı

Selendi ilçe merkezinin önemli ulaşım güzergahlarından biri olan Atatürk Caddesi’nde yürütülen çalışmayla yolun çift şeritli hale getirilmesi planlanıyor. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından vakit kaybetmeden sıcak asfalt uygulamasına geçilmesiyle vatandaşların toz ve çamur nedeniyle yaşadığı mağduriyetin de giderilmesi hedefleniyor.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Selendi’de yıllardır yenilenmeyen yollarla ilgili sorunları çözmek için çalışmaların sürdüğünü belirterek, “Yıllardır yenilenmeyen yollarıyla sorun yaşayan Selendi’mizde, halkımızın beklediği hizmetleri tek tek hayata geçiriyoruz. Selendi ilçemiz Atatürk Caddesi’nde altyapıyı bitirdik, vakit kaybetmeden sıcak asfalt ve kaldırım yenileme çalışmalarımıza başladık.

İlçemizin en önemli güzergahlarından biri olan caddemizi, yıllardır süren tek şerit çilesinden kurtarıp çift şeritli ve modern bir yapıya kavuşturuyoruz. Altyapıdan üstyapıya kadar her detayı çözüme ulaştırarak vatandaşlarımızı tozdan ve çamurdan kurtarıyoruz. 17 ilçemizin tamamında durmaksızın çalışmaya, Manisa’mıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Muhtarlardan Büyükşehir’e Teşekkür

Yenicami Mahalle Muhtarı Erkan Ercan, Atatürk Caddesi’ndeki sorunları Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu’ya ilettiklerini belirterek, “Altyapı konusunda sorunlar yaşayan Atatürk Caddesi ile ilgili sıkıntılarımızı Büyükşehir Belediye Başkanımız Besim Dutlulu’ya dile getirdik. Altyapı çalışmaları kısa sürede tamamlandı. 2 gün gibi kısa bir süre içinde sıcak asfalt atılmaya başlandı. Besim Başkanımız bizleri tozdan, çamurdan kurtardı. Besim Başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kurtuluş Mahalle Muhtarı Nurullah İnce de Atatürk Caddesi’ndeki altyapı çalışmalarının tamamlandığını ifade ederek, “Atatürk Caddesi’nde altyapı çalışmalarımız bitti. Şu an üstyapı çalışmaları yapılıyor. Bu asfalt çalışmalarının Adnan Menderes Caddesi’nde de yapılacağını duyduk. Çok mutlu olduk. Besim Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

“Uzun Yıllar Sıkıntısız Kullanılabilecek”

Manisa Büyükşehir Belediyesi Selendi Koordinatörü Durmuş Özdemir, Atatürk Caddesi’nin yıllardır bozuk ve tek şeritli olduğunu belirterek, çalışmanın aşamalarını anlattı. Özdemir, “Atatürk Caddesi’nin en büyük sorunu yolumuzun bozuk olmasıydı. Yıllardır da tek şeritliydi. Vatandaşlarımızın talebi üzerine bu yol için çift şeritli proje hazırlandı ve onaylandı. İlk olarak MASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri burada altyapı çalışması yaptı. Ardından doğalgaz çalışması oldu. Daha sonra kaldırım çalışmasına başladık. Diğer firmaların da altyapı çalışmalarını tamamlamasının ardından hızlı bir şekilde sıcak asfalt çalışmasına başladık. Buranın sıkıntılarını Büyükşehir Belediye Başkanımız Besim Dutlulu’ya ilettik. 2 gün gibi kısa bir sürede projemizi onayladı. Burada altyapı da dahil olmak üzere herhangi bir sıkıntı kalmamış olacak. Uzun yıllar bu yol sıkıntısız kullanılabilecek. Besim Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.



Kaynak: haber-merkezi

BELEDİYE Haberleri

Tümü

Buca Belediyesi’nden okul çevrelerinde denetim

Buca Belediyesi, çocukların huzurlu ve güvenli bir ortamda eğitim alabilmesi amacıyla okul...

1 saat önce

Karabağlar’da çevre dostu heykel sergisi açıldı

Karabağlar Belediyesi, 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü kapsamında öğretmen ve sanatçı Fikret...

2 saat önce

Başkan Eşki’den Doğanlar Mahallesi’ne ev ziyareti

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, mahalle gezileri kapsamında Doğanlar Mahallesi...

2 saat önce

Karşıyaka’da Dünya Mimarlık Günü buluşması

Karşıyaka Belediyesi, Dünya Mimarlık Günü kapsamında düzenlediği buluşmada serbest ve kamuda...

2 saat önce

Konak’ın mahallelerine nefes aldıran Cep Park Projesi...

Konak’ta mahallelerin yeşil alan ve park ihtiyacına yönelik hayata geçirilen Cep Park Projesi...

2 saat önce

İzmir’in dev karayolu projesi el emeği ve alın teriyle...

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gıda Çarşısı ile Halkapınar’ı birbirine bağlayacak Mürselpaşa...

2 saat önce

Bornova’da okul bölgelerine hem fiziksel hem toplumsal...

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Türkiye'nin en köklü eğitim kurumlarından Bornova Anadolu...

2 saat önce

Kent lokantası öğrenci otobüsleri yeniden okullarda

Efes Selçuk Belediyesi’nin öğrencilerin sağlıklı, güvenilir ve uygun fiyatlı yemeğe erişimini...

2 saat önce

Mahalle Bostanlarında kışlık sebzeler toprakla buluşuyor

İzmirli kadınların hem toprakla buluşarak üretim yaptığı hem de sosyalleştiği Mahalle...

2 saat önce

Başkan Akın Yalı Mahallesi’nde Esnaf ve Vatandaşlarla...

Güzelbahçe Belediye Başkan Vekili Ayşe Akın, Zabıta Müdürlüğü ekipleriyle birlikte Yalı...

2 saat önce

Fotoğrafın 200. yılında İzmir’in görsel hafızası kitapla...

İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir Kent Kitaplığı, fotoğrafın icadının 200. yılında İzmir’in...

2 saat önce

Sağlık Gönüllüleri, meme kanseri ve emzirme farkındalığı...

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Meme Kanseri Farkındalık Ayı ve Emzirme Haftası kapsamında...

2 saat önce