Başkan Arda: Kılıçdaroğlu’ndan razıyız
Gaziemir Belediyesi’nin meclis toplantısında seçimler hakkında konuşan Başkan Halil Arda, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu birçok farklı görüşü bir araya toplayıp, kucaklayıp bu ülkeye umut oldu. Biz ondan razıyız, Allah da ondan razı olsun” dedi.
Gaziemir Belediyesi’nin haziran ayının birinci birleşimi Belediye Başkanı Halil Arda yönetiminde yapıldı. Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri sorunsuz bir şekilde karara bağlandı. Toplantının dilek temenniler bölümünde Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri sonuçları değerlendirildi.
“Bu ülkeden göçenlerle, bu ülkeye göçenler kazandı” diyerek seçim sonuçlarını değerlendiren Belediye Başkanı Halil Arda, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı olması için çok çalıştık. Ama başarılı olamadık. Sandıktan çıkan sonuçlara saygılıyız. Çok çirkin bir kampanya süreci yaşadık. Yalanlarla, iftiralarla, montaj videolarla çirkin bir kampanya sürdürüldü. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu birçok farklı görüşü bir araya toplayıp, kucaklayıp bu ülkeye umut oldu. Biz ondan razıyız, Allah razı olsun. Emeğimiz de helal olsun. Nezaketi, dürüstlüğü, adaletiyle herkesi kucakladı. Gaziemir’de kararını verdi. Yüzde 67.31 oy oranıyla yerel seçim için kararını şimdiden belli etmiş oldu. Gaziemirli yurttaşlarımıza bizlere gösterdikleri yüzde 67,31’lik teveccüh için teşekkür ediyorum. İktidar partisinin belediye başkanı olmak istiyordum çünkü Gaziemir’in iktidar kaynaklı çözmemiz gereken sorunları var. Bu sorunları çözmemiz için iyi olacağını düşüyorduk. Ama maalesef olmadı. Gaziemir’in bizim dışımızdaki sorunlarının çözümü için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Türkiye Belediyeler Birliği seçimlerinde CHP’li belediye başkanlarına görev verilmemesine değinen Başkan Halil Arda, “Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) seçimleri yapıldı, ancak maalesef encümen seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanlarına yer verilmedi. TBB ülkemizdeki tüm belediye başkanlarının oy hakkı olan bir birlik ve aidatları İller Bankası paylarımızdan direk kesiliyor. Gaziemir Belediyesi’nden 1 milyon liraya yakın bir para TBB için kesilmiş olmasına rağmen oradan talep ettiğimiz hiçbir yardımı bugüne kadar alamadık” dedi.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Türkiye kaybetti, Arda Güler alkışlandı! Mancini’den...
A Milli Takım’ın İtalya’ya 4-1 yenildiği gecede Arda Güler, tribünlerden gelen alkışlarla öne...
Arda Güler gol attı ama o hareket sevinci gölgeledi!...
Real Madrid’in Elche’yi 3-2 yendiği maçta karşılaşmanın oyuncusu seçilen Arda Güler’in, Jude...
Başkan Arda:Cumhuriyete sahip çıkın"
Cumhuriyetin kadınlar için önemini kadın hikâyeleri üzerinden anlatan “Allahaısmarladık...
GÜNDEM Haberleri
TümüMekke Anlaşması TBMM Dışişleri Komisyonu’nda kabul edildi
Türkiye, Pakistan ve Suudi Arabistan arasındaki Mekke Ortak Savunma Anlaşması’nın onayına...
Özgür Özel’in adaylık tercihi siyaset gündeminde
Ankara kulislerinde Özgür Özel’in cumhurbaşkanlığı adaylığına sıcak baktığı iddia edilirken...
Sadettin Saran suçlamaları reddetti, mahkeme ara kararını...
Sadettin Saran ve Ela Rümeysa Cebeci’nin yargılandığı davada adli kontrol tedbirleri devam etti;...
Cumhurbaşkanlığı’ndan Erdoğan-Bahçeli görüşmesi açıklaması
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin saat 14.00’te...
Kahramanmaraş okul saldırısında 4 personele soruşturma izni
Kahramanmaraş okul saldırısında dört okul çalışanı hakkında soruşturma izni verildi. Ön inceleme...
e-Devlet’te araç sahiplerini ilgilendiren sorgulama
Araç sahipleri e-Devlet üzerinden haciz ve yakalama kayıtlarını kontrol edebilir; bazı vergi ve...
Sarıgül soruşturmasında 3 kişi daha tutuklandı
Sarıgül ailesine yönelik soruşturmada Sofu Altınbaş, İbrahim Avcı ve Ramazan Argün tutuklandı;...
Bakırköy Belediyesi'ne operasyon! 37 şüpheli gözaltına...
Bakırköy Belediyesi'nde 2024-2026 yılları arasında yapılan ihalelerde usulsüzlük ve kamu zararı...
Yanıltıcı emlak ilanına 28 bin 620 TL ceza
Satış fiyatını 2 milyon TL gösterip arayanlara bu tutarın peşinat olduğunu söyleyen emlak...
Elektrik faturalarında akıllı sayaç dönemi genişliyor
EPDK, 2027 sonuna kadar 2,7 milyon yeni akıllı sayaç kurmayı planlıyor; sistemle 7 milyon...
Gürsel Tekin’den Özgür Özel’e CHP’ye dönüş çağrısı
Gürsel Tekin, Özgür Özel’in Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik sözleri nedeniyle özür dilemesi...
Uluslararası Su Ürünleri Zirvesi Elazığ’da düzenlendi
Ana-Süm-Der öncülüğünde Elazığ’da düzenlenen Uluslararası Su Ürünleri Zirvesi’nde üretim,...