Bayraklı'da 23 Nisan Coşkusu başladı
Bayraklı Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı pandemi tedbirleri alınarak hazırlanan 7 günlük etkinlik programıyla kutluyor.
Bu kapsamda Postacılar, Soğukkuyu ve Körfez mahallelerinde çocuklar için düzenlenen ilk günkü etkinlikler renkli görüntülere sahne oldu. Şenliklerde çocuklar birbirinden eğlenceli gösterilerle doyasıya eğlendi.
Pandemi süresince evlerinde daha fazla zaman geçirmek zorunda kalan çocuklar, Bayraklı Belediyesinin 23 Nisan şenlikleriyle moral ve motivasyon depoladı. Şenliklerin ilk gününde Postacılar-Soğukkuyu Büyük Park ve Körfez Mahallesi'ndeki Göksel Arsoy Parkı'nda bir araya gelen çocuklar, kendileri için hazırlanan gösterileri dikkatle izledi. Etkinlik sahnesinin yanında kurulan dezenfektan ve maske standıyla da çocuklar ve aileleri sürekli ellerini dezenfekte ederek, maskelerini yeniledi. Şenliklerde zaman zaman sahneye çıkarak sihir yapan çocuklar, zaman zaman da kukla gösterileri ve masal anlatımlarına eşlik etti. Etkinlikler boyunca doyasıya eğlenen çocuklar, unutulmaz bir gün yaşarken, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.
"ÇOCUKLARIMIZ BİZİM GELECEĞİMİZ"
"Dünya Çocuk ve Gençlik Kenti Bayraklı" vizyon projesi ile dünya çocuklarını Bayraklı'da buluşturmayı hedefleyen Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onlar için tüm imkanlarımızı seferber ederiz. Pandemi dolayısıyla zorlu ve sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz ancak tüm tedbirlerimizi alarak açık alanlarda hazırlanan gösterilerle çocuklarımıza biraz da olsa moral vermek istedik. Onları eğlendirmek ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu hissettirmek istedik. Onların mutlu olduğunu görmek bizi onlardan daha mutlu ediyor" diye belirtti.
7 GÜN BOYUNCA 15 NOKTADA ETKİNLİK
Bayraklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından açık havada tüm pandemi tedbirleri alınarak hazırlanan 23 Nisan şenlikleri 7 gün boyunca 15 farklı noktada gerçekleştirilecek. Etkinliklerde çocuklara kısa masal anlatımı, Hacivat-Karagöz oyunu, kukla, pandomim, jonglör, illüzyon, tahta bacak gibi gösteriler sunuluyor. Ayrıca Spor Müdürlüğü tarafından hazırlanan voleybol turnuvası, engelli çocuklara yönelik Corn Hole ve masa tenisi turnuvası, basketbol spor okulu turnuvası, jimnastik turnuvası, ayak tenisi turnuvası ile de tüm Bayraklılı çocuklara ulaşılması hedefleniyor.
MUHTEŞEM FİNAL
Aynı zamanda şenlikler kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması göz önünde bulundurularak 22 veya 23 Nisan'da ise Bayraklı sahilde muhteşem bir final etkinliği planlanıyor. Bu kapsamda 7-17 yaş arası çocuklara yönelik birbirinden eğlenceli aktivitelerin yer alacağı programda; penaltı atışı, survivor parkuru, bowling, halat çekme, çuval, çember, Corn Hole yarışları, basketbol maçı, uçurtma etkinliği gerçekleştirilecek. Ardından 'Mutlu Çocuk Şarkıları Konseri' ile çocuklar unutulmaz bir gün yaşayacak.
ETKİNLİKLER NEREDE VE NE ZAMAN?
15 NİSAN PERŞEMBE (BUGÜN)
Saat: 14.00: Yamanlar Mahallesi - Nazım Hikmet Meydanı
Saat: 16.30 : Mürdüm Kafe Yanı 75. yıl Park İçi – Mansuroğlu Mahallesi
16 NİSAN CUMA
Saat: 14.00 : Ümit Boz Spor Tesisi – Çiçek Mahallesi- Alpaslan Mah.
Saat: 16.30 : Teras Cafe – 75. Yıl Mahallesi
Saat: 14.00 – 18.00 : Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi Opet Parkı Yanı (23 Nisan Şenlikleri Sayra & Çınar Alpgündüz Basketbol Spor Okulları Turnuvası)
14.00-18.00 : Şehit Ümit Boz Sahası (23 Nisan Şenlikleri Sayra&Çınar Alpgündüz Futbol Spor Okulları Turnuvası)
19 NİSAN PAZARTESİ
Saat: 14.00 : Yunus Keskin Parkı- Bayraklı Merkez Mahallesi
Saat: 16.30: Ekrem Akurgal Spor Solunu Önü- Cengizhan Mahallesi
Saat: 14.00-18.00 Şehit Ümit Boz Tesisi (23 Nisan Şenlikleri Sayra&Çınar Alpgündüz Voleybol Turnuvası)
Saat: 14:00-18.00 Şehit Ümit Boz Sahası (23 Nisan Şenlikleri Sayra&Çınar Alpgündüz Özel Gereksinimli Corn Hole ve Masa Tenisi Turnuvası)
20 NİSAN SALI
Saat: 14.00: Çınar Cafe – Osmangazi Mahallesi
Saat: 16.30: Çay Mahalle Muhtarlık Önü – Çay Mahallesi- Tepekule Mahallesi
Saat: 14.00-18.00: Şehit Ümit Boz Tesisi (23 Nisan Şenlikleri Sayra&Çınar Alpgündüz Jimnastik Turnuvası)
21 NİSAN ÇARŞAMBA
Saat: 14.00: Doğançay Köy Meydanı – Doğançay Mahallesi
Saat: 16.30: Barış Manço Parkı- Manavkuyu Mahallesi- Adalet Mahallesi
Saat: 14.00-18.00: Şehit Ümit Boz Sahası ( 23 Nisan Şenlikleri Sayra&Çınar Alpgündüz Ayak Tenisi Turnuvası)
22 veya 23 NİSAN
Saat: 14.00 – 17.30: Bayraklı Sahil İskele Alanı
Saat: 14.00 – 18.00: Bayraklı Sahil (23 Nisan Şenlikleri Sayra&Çınar Alpgündüz 7-17 Yaş Arası Spor Aktiviteleri: Penaltı Atışı- Survivor Parkuru- Bowling Yarışı- Halat Çekme Yarışı- Çuval Yarışı- Basketbol Üçlük Yarışması - Uçurtma Şenlikleri)
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Konak’ta 23 Nisan coşkusu Karantina Meydanı’nda yaşanacak
Konak’ta çocuklar, 25 Nisan Cumartesi günü, Konak Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve...
Buca’da 23 Nisan coşkusu
Buca’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlanacak. Buca Belediye Başkanı...
Balçova’da 23 Nisan Coşkusu: Bayram Sevinci Tüm İlçeyi...
Balçova Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırladığı etkinlikler,...
GÜNDEM Haberleri
TümüUluslararası Su Ürünleri Zirvesi Elazığ’da düzenlendi
Ana-Süm-Der öncülüğünde Elazığ’da düzenlenen Uluslararası Su Ürünleri Zirvesi’nde üretim,...
MASAK incelemesinde 55 derneğe işlem istendi
1 Ocak 2024 ile 19 Haziran 2026 arasında yürütülen incelemelerde 76 dernekten 55’i hakkında...
Oktay Saral görevden alınması hakkında konuştu
Azerbaycan’daki başörtüsü uygulamalarına yönelik açıklamalarıyla gündeme gelen Oktay Saral,...
Kiralık araçta belgesiz hasar talepleri sınırlandırılacak
1 Ocak 2027’de yürürlüğe gireceği belirtilen düzenlemeyle kiralık araçlardaki hasar bedellerinin...
Bolu Belediyesine yönelik operasyonda 4 kişi gözaltında
Bolu Belediyesine yönelik “ihaleye fesat karıştırma” ve “zimmet” soruşturmasında Belediye Başkan...
Memur emeklisine 25 bin TL ek ödeme teklifi TBMM'de
TBMM'ye sunulan kanun teklifi, kabul edilmesi halinde memur emeklilerine aylık 25 bin 153,05 TL...
Avrupa'da elektrikli otomobil satışları arttı, Türkiye'de...
Avrupa'da elektrikli otomobil satışları yüzde 41,9 artarken Türkiye'de yüzde 9,08 geriledi;...
İzmir dahil Ege'de kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
Meteoroloji, İzmir dahil 7 ilde kuvvetli ve şiddetli sağanak, Güney Ege ve Marmara'da ise saatte...
Kabine bugün toplanıyor: Gündemde fon soruşturması var
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında saat 15.00’te yapılacak Kabine toplantısında fon...
GSS borcu düzenlemesi 1 milyon kişiyi ilgilendiriyor
GSS borcu düzenlemesi yaklaşık 1 milyon kişiyi ilgilendiriyor. 2016 ve öncesi borçların...
Bakan Gürlek'ten fon soruşturmalarına ilişkin açıklama:...
Adalet Bakanı Akın Gürlek, fon soruşturmaları kapsamında yapılan gönüllü iadelerin kişi ve...
Kılıçdaroğlu ve Özel, TBMM’deki cenazede buluştu
Eski Manisa Milletvekili Hasan Gülay için TBMM’de düzenlenen cenaze törenine katılan Özgür Özel...

