BIST 100 10.759,56 %3,64 Altın 6.222,90 ₺/gr %3,56 Bitcoin $77.404 %0,36 Dolar 49,96 ₺ %0,07 Euro 55,81 ₺ %0,26 Sterlin 67,01 ₺ %0,11 Gümüş 78,92 ₺/gr %5,74 Ethereum $2.247,59 %1,30 İsviçre Frangı 60,59 ₺ %0,02 Kanada Doları 35,75 ₺ %0,17 Avustralya Doları 35,14 ₺ %0,12 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,31 ₺ %0,22 BAE Dirhemi 13,61 ₺ %0,08 Rus Rublesi 0,62 ₺ %1,09 Çin Yuanı 7,51 ₺ %0,13
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa GÜNDEM Çiğli’de Temizlik Seferberliği Sürüyor

Çiğli’de Temizlik Seferberliği Sürüyor

Çiğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde başlattığı çöp toplama ve dezenfekte çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

0Yorumlar
Çiğli’de Temizlik Seferberliği Sürüyor

Çiğli Belediyesi ile DİSK’e bağlı Genel-İş 8 No’lu Şube arasında gerçekleştirilen Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinin mutlu sona ulaşmasıyla birlikte altı günlük grev sürecinde biriken çöplerin toplanması ve dezenfeksiyon çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. İlçe genelindeki temizlik çalışmaları hafta sonu Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin de içerisinde bulunduğu 50 süpürge personeli, 5 süpürge aracı, 5 yıkama aracı, 3 çöp taksi, 2 kamyon, 7 amir (Formen / Çavuş) , 23 çöp kamyonu, 7 destek çöp kamyonu, 7 kepçe ve 8 kamyon ile devam edecek. Çiğlili vatandaşların yaşadığı mağduriyetin bir an önce giderilmesi için temizlik çalışmalarına Buca Belediyesi’nden 3, Bayraklı ve Karşıyaka Belediyesi’nden 2 çöp kamyonu destek verecek. Çöp toplama çalışmalarının tamamlanmasının ardından Çiğli Belediyesi’nin 2, Karşıyaka, Bayraklı ve Buca Belediyesi’nden de birer adet olmak üzere toplam 5 çöp konteynır yıkama makinesi ile konteynır ve çevreleri dezenfekte edilecek.

Gümrükçü çalışmaları yerinde inceliyor

Başkan Utku Gümrükçü temizlik çalışmalarını yerinde incelemek için belediye ekipleri ile beraber sahaya indi. İncelemeler sırasında vatandaşlara bizzat bilgi veren Gümrükçü, çalışmaların kısa süre içerisinde bitirileceğini belirtti.

Başkan Gümrükçü: “Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor”

Grev süresinde çöplerin toplanamamasına karşın gösterdikleri anlayıştan ötürü Çiğlili vatandaşlara teşekkür eden Başkan Gümrükçü, “Grev döneminde çöplerin toplanmaması ve birikmesi nedeniyle mağdur olan hemşehrilerimizden özür diliyorum. Vatandaşlarımız bu süreçte bazen çöplerini evde biriktirerek dışarıya çıkarmadılar, bazen de mahallerine variller koyarak orada muhafaza ettiler. Bu duyarlılıkları için her birine tek tek teşekkür ediyorum. Bir teşekkürü de çöp toplama ve dezenfekte çalışmalarımıza sağladığı desteklerden ötürü Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer başta olmak üzere Buca, Bayraklı, Bornova ve Karşıyaka Belediye Başkanlarımıza ediyorum. İlçemiz genelinde çöp toplama ve dezenfekte çalışmalarımız son sürat devam ediyor. En kısa sürede tüm sokaklarımıza müdahale edeceğiz” diye konuştu. 



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

GÜNDEM Haberleri

Tümü

Fon tasfiyesinde 29,3 milyar liralık ara ödeme yapıldı.

Tasfiye kapsamındaki 7 yatırım fonunda 235 bin 705 yatırımcıya toplam 29,3 milyar liralık ara...

13 saat önce

Ege Denizi'nde 4,7 büyüklüğünde deprem

AFAD verilerine göre Ege Denizi'nde saat 13.44'te 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi;...

13 saat önce

Türkiye TDT dönem başkanlığını Azerbaycan’dan devraldı

Türk Devletleri Teşkilatı’nın 13. Zirvesi Ankara’da düzenlendi; Türkiye, dönem başkanlığını...

16 saat önce

Kasapoğlu: 30 Ekim’in acısı yüreğimizde

Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 30 Ekim İzmir depreminin altıncı yıl dönümünde hayatını kaybedenleri...

16 saat önce

Emine Erdoğan, TDT zirvesi konuklarıyla yemekte buluştu

Emine Erdoğan, TDT 13'üncü Zirvesi kapsamında düzenlenen resmi akşam yemeğinin ardından Türk...

17 saat önce

Erdoğan: Türk ailesinde ayrılığa yer yok

TDT’nin 13. zirvesi Ankara’da başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk dünyasında birlik ve...

17 saat önce

Erdoğan’dan Türk dünyasına birlik ve dayanışma çağrısı

Erdoğan, TDT’nin Ankara’da düzenlenecek 13. Zirvesi öncesinde yayımlanan makalesinde Türk...

18 saat önce

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

1 gün önce

Yeni emeklilik düzenlemesi 2027’de başlayabilir

Şamil Tayyar, Bakan Vedat Işıkhan’la görüşmesinin ardından yeni emeklilik modelinin 1 Ocak...

2 gün önce

Yargıtay kararı: Kira davasında masraf ev sahibine

Yargıtay 3. Hukuk Dairesi, yeni kira dönemi başlamadan evi tahliye ederek sözleşmesini usulüne...

2 gün önce

Mekke Anlaşması TBMM Dışişleri Komisyonu’nda kabul edildi

Türkiye, Pakistan ve Suudi Arabistan arasındaki Mekke Ortak Savunma Anlaşması’nın onayına...

3 gün önce

Özgür Özel’in adaylık tercihi siyaset gündeminde

Ankara kulislerinde Özgür Özel’in cumhurbaşkanlığı adaylığına sıcak baktığı iddia edilirken...

3 gün önce