BIST 100 11.092,14 %0,22 Altın 6.428,32 ₺/gr %0,68 Bitcoin $80.464 %0,27 Dolar 49,77 ₺ %0,14 Euro 55,82 ₺ %0,16 Sterlin 66,48 ₺ %0,11 Gümüş 86,55 ₺/gr %0,46 Ethereum $2.334,81 %0,40 İsviçre Frangı 60,26 ₺ %0,00 Kanada Doları 35,51 ₺ %0,08 Avustralya Doları 35,04 ₺ %0,19 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,26 ₺ %0,14 BAE Dirhemi 13,56 ₺ %0,14 Rus Rublesi 0,62 ₺ %0,53 Çin Yuanı 7,46 ₺ %0,16
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa GÜNDEM Narlıdere’de Faaliyet Raporuna Oy Birliği İle Onay

Narlıdere’de Faaliyet Raporuna Oy Birliği İle Onay

Narlıdere Belediyesi, Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda 2022 yılı faaliyet raporu oy birliğiyle kabul edildi.

0Yorumlar
Narlıdere’de Faaliyet Raporuna Oy Birliği İle Onay

 Başkan Engin geride kalan yılı değerlendirerek, “Görev süremiz boyunca en büyük yatırımı çocuklara ve kadınlara, yani geleceğimize yaptık. Gelişen ve Güçlenen Narlıdere hedefiyle her kesime, her yaşa yönelik işlerin altına imza attık. Narlıdere’mizi geleceğe taşırken gerçekleştirdiğimiz hizmetlerin yürütülmesinde emek veren çalışma arkadaşlarıma, Belediye Meclis Üyelerimize ve Narlıdereli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin’in başkanlığında gerçekleştirilen Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda 2022 yılı faaliyet raporu kabul edildi. Meclis toplantısında, Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği’ne (EMARÇEB) üye olunması ve Başkan Engin’e temsil yetkisi verilmesi kararı da alındı.

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Narlıdere Belediyesi’nin yönetiminde 4 yılı geride bıraktıklarını ifade ederek, “Görev süremiz boyunca Narlıdere’mizin geleceğine yeni tuğlalar ekledik. Rekor oyla göreve gelmenin sorumluluğunu da üzerimizde hissederek ne söz verdiysek yerine getirdik. Narlıdere’mizi geleceğe taşırken gerçekleştirdiğimiz hizmetlerin yürütülmesinde emek veren çalışma arkadaşlarıma, Belediye Meclis Üyelerimize ve Narlıdereli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Pandemi ve bizleri derinden sarsan depremler nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

YATIRIMI GELECEĞİMİZE YAPTIK

Görevde oldukları günden bugüne ‘vatandaş odaklılık’ anlayışı ile hareket ettiklerini belirten Başkan Engin, “En büyük yatırımı çocuklara ve kadınlara, yani geleceğimize yaptık. Çocuk Senfoni Orkestramız, Nar Çiçekleri Anaokullarımız, Kadın Kooperatifimiz gibi birçok projeyi hayata geçirdik. Gelişen ve Güçlenen Narlıdere hedefiyle her kesime, her yaşa yönelik işlerin altına imza attık. Yerelden kalkınmayı benimsedik. Yukarıköy’de restorasyon çalışmalarımızı büyük oranda tamamladık ve aslına uygun olarak restore ederek turizm destinasyonu haline getirdik. Slow Food Narlıdere ile yerel lezzetlerimizi markalaştırdık. Cumhuriyetimizin 100.yılında Narlıdere Metrosu da tamamlanmış olacak. Görev süremizin 5.yılına girerken İzmir’imizin parlayan yıldızı Narlıdere’mizi sürdürülebilir ve iklim dostu bir anlayışıyla geleceğe taşıyoruz” diye konuştu.  

NARLIDERE, EMARÇEB’E ÜYE OLUYOR

Başkan Engin, Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği’ne üye olma kararı aldıklarını da belirterek, “Narlıdere Belediyesi olarak yaptığımız doğru planlama ile daha temiz, yaşanabilir ve sürdürülebilir bir kent yaratma hedefimizi yeni adımlarla destekliyoruz. Bu kapsamda Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği’ne üye olma kararı aldık. Birlik üyesi belediyeler ile birlikte ilçemizde ve ülkemizde iklim dostu uygulamaların yaygınlaştırılması için çalışacağız” diye konuştu.

Narlıdere Belediyesi Meclis Toplantısı’nda meclis üyelerinin önergesiyle mecliste AFAD komisyonu kurulması ve belediye bünyesinde bir arama kurtarma ekibinin hayata geçirilmesi için çalışma yapılması kararı alındı. Narlıdere sınırları içerisindeki imar planı ve revizyonlarının da görüşüldüğü meclis toplantısında ihtisas komisyonu üyeleri de belirlendi.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

GÜNDEM Haberleri

Tümü

Gürsel Tekin’den Özgür Özel’e CHP’ye dönüş çağrısı

Gürsel Tekin, Özgür Özel’in Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik sözleri nedeniyle özür dilemesi...

1 saat önce

Uluslararası Su Ürünleri Zirvesi Elazığ’da düzenlendi

Ana-Süm-Der öncülüğünde Elazığ’da düzenlenen Uluslararası Su Ürünleri Zirvesi’nde üretim,...

1 saat önce

MASAK incelemesinde 55 derneğe işlem istendi

1 Ocak 2024 ile 19 Haziran 2026 arasında yürütülen incelemelerde 76 dernekten 55’i hakkında...

1 saat önce

Oktay Saral görevden alınması hakkında konuştu

Azerbaycan’daki başörtüsü uygulamalarına yönelik açıklamalarıyla gündeme gelen Oktay Saral,...

1 saat önce

Kiralık araçta belgesiz hasar talepleri sınırlandırılacak

1 Ocak 2027’de yürürlüğe gireceği belirtilen düzenlemeyle kiralık araçlardaki hasar bedellerinin...

2 saat önce

Bolu Belediyesine yönelik operasyonda 4 kişi gözaltında

Bolu Belediyesine yönelik “ihaleye fesat karıştırma” ve “zimmet” soruşturmasında Belediye Başkan...

2 saat önce

Memur emeklisine 25 bin TL ek ödeme teklifi TBMM'de

TBMM'ye sunulan kanun teklifi, kabul edilmesi halinde memur emeklilerine aylık 25 bin 153,05 TL...

3 saat önce

Avrupa'da elektrikli otomobil satışları arttı, Türkiye'de...

Avrupa'da elektrikli otomobil satışları yüzde 41,9 artarken Türkiye'de yüzde 9,08 geriledi;...

3 saat önce

İzmir dahil Ege'de kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı

Meteoroloji, İzmir dahil 7 ilde kuvvetli ve şiddetli sağanak, Güney Ege ve Marmara'da ise saatte...

3 saat önce

Kabine bugün toplanıyor: Gündemde fon soruşturması var

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında saat 15.00’te yapılacak Kabine toplantısında fon...

3 saat önce

GSS borcu düzenlemesi 1 milyon kişiyi ilgilendiriyor

GSS borcu düzenlemesi yaklaşık 1 milyon kişiyi ilgilendiriyor. 2016 ve öncesi borçların...

3 saat önce

Bakan Gürlek'ten fon soruşturmalarına ilişkin açıklama:...

Adalet Bakanı Akın Gürlek, fon soruşturmaları kapsamında yapılan gönüllü iadelerin kişi ve...

3 saat önce